17 Ocak 2012 Salı

Ülkemizin yetiştirdiği en iyi gitaristler aynı sahneyi paylaşıyor!

Türk rock sahnesinin şahsına münhasır gitaristleri GÜR AKAD ve CEM KÖKSAL, rock veteranları ALPAY ŞALT, ÇAĞATAY ATEŞ, BÜLENT GÜVEN ile GİTARİZMA olarak adlandırdıkları bir proje grubu kapsamında buluştular. Süper beşli farklı konserlerde farklı konuk gitaristler ile sahne alacak.


Kurtalan Ekspres’ten tanıdığımız GÜR AKAD ve yaptığı çalışmalarla yurt dışında da kabul gören ender sanatçılardan CEM KÖKSAL, GİTARİZMA’nın ilk ayağında solo çalışmaları ve BULUTSUZLUK ÖZLEMİ’nden hatırlayacağınız SERDAR ÖZTOP’u konuk ediyor.



Proje’nin temelleri 2005 yılında atılmış olmasına rağmen uygulaması 2012 yılında başlayacak.

GİTARİZMA, yurtdışında AL DI MEOLA ve JOE SATRIANI gibi isimler tarafından denenmiş ve beğeni toplamış 3 süper gitarist gösterisinin Türk versiyonu sayılabilir. Konserlerde farklı konuk gitaristlerle karşılaşmanız sürpriz olmasın! Zaman içerisinde sahnede olması muhtemel gitaristler arasında CENK EROĞLU, METİN TÜRKCAN gibi isimler var.


Açılışı 10 Ocak Shaft Club, 28 Ocak Romeo Juliet İstanbul, 11 Şubat Ankara Crossroads Çayyolu konserleri ile yapacak ekibin konser tarihlerinden haberdar olmak için Gitarizma Facebook sayfasını takip edebilirsiniz."





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...