21 Şubat 2012 Salı

En Sevdiklerimmimimim !! ••• Mim I

Eksik olmasın OFelya şöyle gelişine mimlemiş.. Kendisine bolca bir teşekkürün ardından gelelim sorulara: [Bu arada kuşlarından çaldığım için ayrıca teşekkür ederim.. bunu unutmuştum :P]

1. En sevdiğin şeyler nelerdir? Nelerden hoşlanırsın, vb. ?

Sevdiğim öylesine çok şey var ki.. Nerden başlasam ?? 

En sevdiğin  şey sorusunu duyunca asında aklıma ilk Pisa geliyor. Yanlış anlaşılmasın, Pisa şehrinden ya da Pisa kulesinden bahsetmiyorum. 4 senedir yatağımı paylaştığım, kokusunu  ezberlediğim kedim ''Pisa'' dan bahsediyorum. Zaman zaman ettiğimiz kavgalar, yediğim onca sağlı sollu patilere rağmen sabah benimle uyanan ve beni kapıda uğurlayan bakışları, dünyaya bedel.. (Şaka yapmıyorum, her sabah uğurlar.. Artık kapıdaki paspas için mi benim için mi bilemiyorum.. Fakat görmek istediğimi görürüm ben..) 


Akabinde gitarımı severim..  Diğer enstrumanlarım bir yana gitarımın yeri özeldir benim için, bazen onu annemden sık gördüğüm olur..

Kitaplardan alıntılar yapıp özel bir arşiv oluşturmak, ayrı bir hobim. Karikatür çizmeyi, müzik dinlemeyi severim. Bi ara satranç severdim, şimdi tavlaya sardım. Bilirsiniz balon patlatmaca diye bir oyun var, şu sıralar onun müptelasıyım, bir de otobüste kitap okumaya gerçekten bayılıyorum.. Evde okuduğum kitaplar aynı hazzı vermiyor.  Artık şoförden mi kaynaklı bilemem..

2. Bilgisayarda vaktini neler yaparak geçirirsin?

Cevaplaması en zor sorulardan biri. İnsan farkında olmadan o kadar çok şey yapabiliyor ki bilgisayar ekranı karşısında.. İşim gereği bir CRM manyağıyım, gece rüyamda gördüğüm olur. Ara ara face'e bakarım, gözümü kapatıp twitter'da açarım.. Bazen bloga yazarım, biraz balon patlatırım. Beşiktaş haberlerine şöyle bir baktıktan sonra Yılmaz Özdil'le gaza gelir, maillerimi öyle kontrol ederim. En az adaptör kadar da ısındıktan sonra öyle kapatır yatarım..

3. En sevdiğin filmler nelerdir, veya izlediğin ve hafızanda kalan veya kesinlikle izleyin dediğiniz?

Hımm.. Çok fazla film kültürüne sahip biri olmadığım gayet açık. Okuduğu bölüm ne olursa olsun, üniversite çağlarında film kültürü yapan tayfadan hiç bir zaman olamadım. Şöyle ki ''İzlemeden Ölmeyin'' denilen filmler varsa eğer, muhtemelen bunları izlemeden uçmuş olacağım. Fakat tabii ki benim de aklıma gelip, yüzümde tebessüm oluşturan filmler yok değil. Bunlardan ilki ''The Rocker''. Hayatında bir kez olsun bir müzik grubu kurmayı düşlemiş bir insan izlesin ne demek istediğimi anlayacaktır. [* Bir ergen yapımı değildir. ] İkincisi ''Pardon''. Ferhan Şensoy gibi bir şahı bütün dünyanın tanıması gerekirdi diye düşünürüm. Üçüncüsü..?...?.. Üçüncüsü yok ama, bu tv'de zaman zaman eski Türk filmleri olur yaa, her seferinde saçma bulur ve her seferinde de izlerim..

4. Şu sıralar almak istediğiniz şeylerin listesini yapsanız, bunlar ne olurdu?

İşe gidip geleceğim bir ''Vespam'' olsun, inanın yeter. Başka hiçbir şey istemem. Oscar Wilde der ki: ''Bana lükslerimi verin, gereksinimlerim olmadan da yaşarım..''

5. Şu aralar en çok dinlediğiniz 3 şarkı?

Hemen söyleyeyim: 

Madem öyle geleneği bozmayalım bir kaç arkadaşımızı mim'leyip, daha yakından tanıyalım..  Mimlenenler:  

9 yorum:

  1. Kedinizi öyle bir anlatmışsınız ki imrenmemek elde değil...Gitar kelimesini okuyunca akan sular durdu bende :)) ve kitap alıntılarından arşiv yapmanız çok hoş..Bende uğraşıyorum çünkü..Sık sık blogumda paylaşacağım.paylaşıyorum..Sizinkileri de okumak isteriz :))

    The Rocker efsane filmdir gerçekten :)

    Cevaplar çok samimiydi..Büyük keyif aldım..

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Bu arada kuşlarım oraya ne kadar yakışmış :))

    YanıtlaSil
  3. Harika yorumlarınız ve samimiyetiniz için çokça teşekkür ederim.. Kuşlarınız yalnız değiller.. :)

    YanıtlaSil
  4. ilk defa mimleniyorum çok heyecanlıyım :)

    Konu için uzun uzun bir yazı yazamayacağım çünkü ne zaman, neyi, nasıl sevdiğim belli olmuyor benim :) Yine de mimlenmek güzeldi ve tabi sizin sevdiklerinizi okumak da öyle.

    YanıtlaSil
  5. En kısa sürede sizinde sevdiklerinizi okumak isteriz... :)

    YanıtlaSil
  6. Mim için teşekkür ederim Yakın zamanda cevaplarım..

    YanıtlaSil
  7. Mim için teşekkür ederim;bu mim konusunda hiç bir fikrim yok ne yapıcam şimdi:)soru-cevap gibi bir şey sanırım:)

    YanıtlaSil
  8. kesinlikle, ben de ilk kez tecrübe ettim.. siz de aynı sorularla kendinize uygun olan cevapları verebilirsiniz..

    YanıtlaSil
  9. ben de mimledim :) http://almostweightless.blogspot.com/2012/02/mim-var-dediler-2.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...