28 Mart 2012 Çarşamba

9. Uluslararası İstatistik Öğrenci Kolokyumu

Bundan tam 4 yıl önce Bölüm Başkanımız Sinan Çalık'a söylemiştim, bu Kolokyuma biz de ev sahipliği yapmalıyız diye. O zamanlar bu tür Kolokyumların altından kalkmanın mümkün olmadığını savunmuş, kendilerinin bu tür bir organizasyon için yeterli olmadıklarını söylemişti. (Ekonomik ve Mali açıdan bahsetmiyor). Demek ki 4 senede kendilerini iyi geliştirmiş olacaklar ki ya da mecbur bırakılmış durumdalar ki, ev sahibi olabilmişler. Çorbada benim de tuzum olsun diyebilmeyi çok isterdim. Kendilerine başarılar diliyor, etkinlikle ilgili özet bilgiye geçiyorum.


İstatistik Bölümü öğrencilerini bilimsel çalışma ışığı altında bir araya getiren ''İstatistik Kolokyumları''nın dokuzuncusu Fırat Üniversitesi İstatistik Bölümü ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.  9. Uluslararası İstatistik Öğrenci Kolokyumu 5-6 Mayıs 2012 tarihlerinde Fırat Üniversitesi Kampüsü-Elazığ’da düzenlenecektir. Etkinliğin planlanan takvimi ise şöyle;
  • Kolokyum Tarihi : 5-6 Mayıs 2012
  • Özet Gönderme Son Tarihi : 2 Mart 2012
  • Kabul Edilen Bildirilerin İlanı : 16 Mart 2012
  • Kayıtların Bitiş Tarihi : 23 Mart 2012
  • Kolokyum Programının İlanı : 6 Nisan 2012


Kolokyuma kayıt olmak ve bildiri göndermek için: http://web.firat.edu.tr/istkol

Malumunuz bildirim ilanlarının yayınlanması ve kayıt süreleri bitmiş durumda. Fakat; ilgilenirseniz takip etmenizi tavsiye edeceğim.

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...