15 Mart 2012 Perşembe

Can Bonomo - Love Me Back Video Klibi

Evet, yaklaşık olarak iki ay kaldı 57. Eurovision şarkı yarışmasının başlamasına. Ve klibimiz de yayınlandı. Şarkı ayarında bir klip olmuş fikrindeyim. Yani; ne şarkının önüne geçecek kadar iddalı, ne de ''bu şarkıya böyle klip mi olur bea?!?'' diyecek kadar da vasat olmuş. Lakin klipteki şemsiyeler hoşuma gitmedi değil.. Buyrunuz klip:




Bu da geçenlerde Google görsellerde rastladığım ilginç bir ayrıntı.. Tebessüm ediyor insan..

5 yorum:

  1. Videoyu bloğunuzdan izleyemedim. Google'da arattım baktım hemen, şarkıyı beğenmemiştim ilk dinlediğimde. Hâlâ da çok iyi bulmuyorum. En iyi derecenin onunculuk olacağı kanaatindeyim. Klibe gelirsem eğer, şarkıyı beğenmeyen biri olarak klibi beğenmiş olmam da pek bir enteresan oldu ama klibi çok beğendim. :)

    YanıtlaSil
  2. Ben beğendim, sahnede görsel anlamda iyi bir şeyler çıkarması gerek ama :) Rusya'nınkini izlediniz mi? blogumda paylaşayım çok güzeller nineler :) Resmide çaldım bu arada :)

    YanıtlaSil
  3. #Dilara; evet, belki çok üst seviye bir şarkı olmadı, fakat; Can Bonomo'nun tarzı zaten bu. Kendinden beklenenin de altında bir şarkı üretmediğini düşünüyorum. Bir de insan dinledikçe alışıyor mu ne? ;)

    #Uyursam Uyandırın; kesinlikle.. Senin de söylediğin gibi, tamam parça, kilp bir yere kadar. Ama unutmamalı ki ESC aynı zamanda bir ''Performans'' yarışmasıdır da. Dansını değiştirirse belki bişeyler olabilir :p Nineleri duymuştum, ama dinlemeye pek tahammül edemedim.. :) Ama çok datlular o ayrı..:) Ahh bu arada, resimlerin lafı olmaz, güle güle kullan.. ;)

    YanıtlaSil
  4. Müzik söz konusu oldu mu zor beğenirim..Fakat ne yalan söyleyeyim az çok beğendim bu şarkıyı..Klibi ilk kez burada izliyorum :))
    Klibi de beğendim..Bence başarılı olacak..Ve ona inanmayanları utandıracak.
    Bende dahil :))
    İçimde öyle bir his var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hislerine güveniyor, inanıyorum.. İyi bir dereceyle ayrılacağımızı umuyorum..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...